Xillan

Het concept voor uw bedrijf!

Xillan biedt een geheel nieuw concept voor uw kantoor- automatisering waarmee u enorm kunt besparen op uw huidige automatiseringskosten. Door slimmer om te gaan met uw hardware kunt u zonder extra investeringen veel sneller en betrouwbaarder werken. Daarnaast hoeft u zich niet langer zorgen te maken over het beheer en onderhoud van uw netwerk.

Om al deze beloftes waar te kunnen maken heeft Xillan een aantal bestaande concepten, welke zichzelf door en door bewezen hebben, samengevoegd tot één uniek concept. Uiteraard is tijdens de ontwikkeling van het concept gestreefd naar een technisch perfecte oplossing in termen van snelheid en betrouwbaarheid.

Tijdens dit proces zijn we u en uw medewerkers natuurlijk niet vergeten! Om ervoor te zorgen dat er voor u als eindgebruiker zo min mogelijk verandert, hebben we ervoor gekozen om uw desktop volledig uit Windows producten te laten bestaan. Dit houdt bijvoorbeeld in dat Microsoft Office en Microsoft Exchange, voor uw email en (gedeelde) agenda, gewoon tot uw beschikking staan!