Prelogic BV

Focus

De naam PreLogic is ontstaan vanuit onze focus: omgekeerde ERP Logica.

Wij kijken namelijk omgekeerd naar een ERP project: vanuit het proces, en niet vanuit de software. Wij geloven - en zien - dat bedrijven met geoptimaliseerde bedrijfsprocessen een betere aansluiting vinden in een standaard ERP pakket. Daarmee is het pakket uiteindelijk sneller te implementeren en direct herkenbaar voor gebruikers. Onze projecten kenmerken zich - net als het bedrijf - als no-nonsense met korte lijnen en kleine teams. In het begin richt een project zich volledig op de (gewenste) bedrijfsprocessen. De uiteindelijke software en de implementatie ervan is daarna slechts het gereedschap om de bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Als u denkt 'Zo was het toch ooit zo bedoeld', dan heeft u gelijk. Maar als wij om ons heen kijken, dan is wordt dat in praktijk  nog wel eens vergeten. Zo kennen wij meerdere bedrijven die klant-order gestuurd produceren en van hun leveranciers een projectadministratie kregen.

Dit betekent niet dat wij géén maatwerk bouwen. Het betekent wél dat wij ons richten op de reeds beschikbare software en maatwerk tot een minimum beperken.

Onze aanpak vertaalt zich in

  • minder maatwerk
  • snellere implementaties 
  • aanzienlijk lagere implementatie- en onderhoudskosten