NAVspecialist

Om

Din NAVspecialist beskæftiger sig med rådgivning, implementering og udvikling af løsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV og kan hjælpe uanset om det blot drejer sig om nogle få timer eller et længerevarende projekt.

Har du brug for en Projektleder, Underviser, Konsulent eller Udvikler så er din NAVspecialist den ressource du kan bruge. Jeg har været med fra starten i 1984 med PC-Plus og helt frem til Microsoft Dynamics NAV 2013. Du får adgang til en ressource som der er stor mangel på, til en pris der er yderst attraktiv og konkurrencedygtig.Jeg har i dag kunder som bruger mig som deres primære konsulent, men jeg har også kunder hvor jeg træder til hvor deres normale Dynamics forhandler enten ikke har den nødvendige kompetence eller tid. Endelig bruges jeg også ofte som en 2nd. opinion hvor et projekt kan være gået i stå eller blot i tvivl om retningen.

Flere konsulenthuse bruger mig som deres ekstra ressource når de ikke selv har tid og har brug for hjælp til akut opståede problemer eller når deres egne medarbejdere skal uddannes og certificeres i nye NAV versioner.