Gramkow Solutions

Med professionel forståelse for jeres forretning

- får vi alle brikkerne til at falde på plads

Gramkow Solutions A/S er et rådgivende og udførende IT-udviklings- og -konsulenthus, der tilbyder fleksible, strategiunderstøttende forretningsløsninger til udvalgte brancher og industrier.

Gramkow Solutions er 100 % ejet datterselskab af Gramkow Invest ApS. Vi er stiftet i sommeren 2007, med det udtalte mål, at blive det førende IT systemhus i de segmenter, vi er repræsenteret.

Vores domicil ligger i idylliske og landlige omgivelser tæt på Vordingborg. Vi er en gruppe erfarne og dybt engagerede medarbejdere, der ser det som vort absolutte mål at tilbyde vore partnere en ekstraordinær høj kompetence og kvalitet i alle sammenhænge - fra tilbudsgivning og projektering, over leverance, til den efterfølgende support og opfølgning på løsningen og projektet.

Vore løsninger spænder bredt, og overalt er det Microsoft produktporteføljen, der danner basis.

For os er IT ikke bare "rå" teknologi. - IT skal understøtte virksomhedens forretningsstrategier, og kravene til kvalificeret teknologi-implementering påvirker oftest alle dele af organisationen. Gramkow Solutions deltager sandsynligvis i hele processen - og et langvarigt partnerskab er opstået eller bliver videreført!