EX ARTE nv

Paperless Process Management voor Dynamics!

PPM.net is een totaaloplossing voor document management, workflow management en electronische archivering. PPM onderscheidt zich substantieel van andere oplossingen door de specifieke en ver doorgedreven integratie met Dynamics AX/NAV.

De ontwikkeling op basis van de .NET achitectuur staat daarenboven voor een open, robuuste, toekomstgerichte en optimale integratie met andere productiviteits- en collaboratieve technologieën zoals Office en Sharepoint. De integratie met Dynamics stelt organisaties in staat om beschikbaarheid, toegankelijkheid, beheersbaarheid en kwaliteit van zowel documenten als gestructureerde informatie op de meest kostefficiënte manier te verzekeren doorheen en overheen het bedrijfsproces.

Dit leidt tot meetbare verhoging van de productiviteit van zowel individuele medewerkers, teams, afdelingen evenals het bedrijf in zijn geheel. Hierbij zetten we meteen nog even de voornaamste voordelen op een rij! Het netto resultaat is een betere, snellere, goedkopere werking en sturing van het bedrijsproces.