ACA

Informatiesysteem Retailium

De softwareapplicatie Retailium is een informatiesysteem dat bij uitstek geschikt is voor de automatisering van filiaalbedrijven, franchiseorganisaties, formulegroepen en brand owners die retailactiviteiten ontplooien. Retailium biedt een ongekend scala aan branchespecifieke functies voor bedrijfsbeheer en wordt aangeboden in combinatie met ons kassasysteem Openstore.

Service

Ons team van meer dan honderd medewerkers staat dagelijks voor u klaar met een professionele, no-nonsense aanpak en veel enthousiasme. Naast software bieden wij een complete service op het gebied van onder meer training, consultancy, hardware, verbruiksartikelen, ondersteuning (helpdesk) en technisch (remote) beheer.

Een solide basis

Aan al onze software liggen drie pijlers ten grondslag, namelijk functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en innovatie. Deze pijlers zijn leidend bij de vernieuwing van bestaande software en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Onze softwareapplicaties zijn gebaseerd op de meest innovatieve technologie van Microsoft en omvatten een uitgebreid scala aan functies voor onder andere logistiek, financiën, CRM, POS, EDI, business intelligence en e-commerce.

Voor iedere onderneming

Wij bieden automatiseringsoplossingen voor ondernemingen van klein tot groot. Of het hierbij nu gaat om een basis informatiesysteem voor de zelfstandige ondernemer of om een geavanceerder informatiesysteem voor een winkelketen. Ons klantenportfolio omvat zowel zelfstandige winkeliers, filiaalbedrijven, franchiseorganisaties en formulegroepen als pure online spelers en leveranciers die retailactiviteiten ontplooien.

Sturen op cijfers

Elk van onze informatiesystemen stelt u in staat om op ieder gewenst moment snel en eenvoudig uw bedrijfsresultaten real-time inzichtelijk te maken. Hierdoor bent u beter in staat om goed gefundeerde beslissingen te nemen en bedrijfsprocessen bij te sturen waar nodig.

Partnership met Microsoft

Sinds 2002 zijn wij officieel partner van Microsoft, ’s werelds grootste softwareproducent. Dit partnership vormt een solide basis voor onze oplossingen. Microsoft hanteert strenge regels voor wat betreft lidmaatschap van haar wereldwijde partnernetwerk. Jaarlijks moeten wij ons dan ook certificeren bij Microsoft om hieraan te kunnen deelnemen.